KARTVİZİT KULLANIMINDA DİKKATLERDEN KAÇAN 8 DETAY
Bilindiği gibi kartvizitler kurumsal imajı ortaya koyan en önemli göstergeler arasında yer almaktadır. Şeffaf Kartvizit olarak bizlerde bu amaçla kartvizit kullanımında dikkatlerden kaçan 8 detay nelerdir, bunları aktaracağız…
Kartvizit
Günümüzde dijital hayat bir hayli popüler olsa da kartvizitler geçmişte olduğu gibi günümüzde de en etkili tanıtım araçları arasında yer almaktadır. Gerek taşınabilirliğinin kolay olması gerekse profesyonelliği tamamlayan düşük maliyetli bir tanıtım aracı olması, kartviziti önemli kılan etkenler arasında gösterilebilmektedir.
Şeffaf Kartvizit farkı ile bastıracak olduğunuz kartvizitler, kurumsal imajınıza artı bir değer katacak, aynı zamanda düşük maliyet ile verimli bir şekilde kişisel ve kurumsal tanıtımınızı yapabileceksiniz.
Şeffaf kartvizit üreticisi olarak iş dünyasında doğru kartvizit kullanımının oldukça önemli olduğunu bildiğimizden dolayı sizlere bu faydalı içeriği hazırlama ihtiyacı hissettik…
Kartvizit Kullanımında Dikkatlerden Kaçan 8 Detay;
- İş yapacak olduğunuz kişilere asla birden fazla kartvizit vermeyin. Bu şekilde amatör görünebilirsiniz.
- Size verilen kartviziti asla incelemeden cebinize koymayın. Aksi halde karşınızdaki kişi önemsenmediğini düşünebilir ve iş ilişkilerinizde somut adımlar atabilmenizi zorlaştırabilir.
- Karşınızdaki insana kartvizit verme niyetindeyseniz, el sıkıştıktan sonra kartviziti uzatmanız daha doğru bir hareket olarak karşılanmaktadır.
- Size verilen kartvizitleri başkalarına vermeniz, saygısızlık olarak görülebilmektedir.
- Asla size verilen bir kartviziti karalamayın ve paraflamayın. Bu durum da bir saygısızlık olarak nitelendirilebilmektedir.
- Size verilen kartvizitler ile toplantı veya görüşme halindeyken oynamanız, karşıdaki kişiyi ve yapmış olduğu işleri önemsemediğiniz anlamına gelebilmektedir.
- Firmanız için kartvizit bastırmaya karar verdiyseniz, asla kendi resminizi eklemeyin, aksi halde amatör bir görünüme sahip olabilirsiniz.
- Kartvizit verirken ve alırken, ellerinizin cepte olmamasına özen gösterin.
Bir önceki yazımız olan Kendi Markanızı Oluşturun başlıklı makalemizi de okumanızı tavsiye ederiz.